Avārijās Latvijā cietuši deviņi cilvēki (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristian20, CC BY-NC-ND 2.0

Vakar ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši deviņi cilvēki, tostarp trīs gājēji un viens velosipēdists, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Vakar Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā, automašīnas «Opel» vadītājs uzbrauca 1999.gadā dzimušam gājējam, kurš pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā.

Jelgavas novadā, uz autoceļa Jelgava-Tērvete, saskrējās automašīnas «BMW 525» un «VW Golf». Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāta 1960.gadā dzimusī «VW» pasažiere. Savukārt Cilbas novadā kāds jaunietis netika galā ar motocikla vadību un apgāzās. Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāts 1994.gadā dzimušais motocikla vadītājs, kā arī 1992.gadā dzimis pasažieris.

Kopumā vakar Latvijā policija reģistrējusi 72 avārijas, no kurām 33 notikušas Rīgas apkārtnē, Latgalē - 11, Zemgalē un Kurzemē - pa 10, bet Vidzemē fiksēti astoņi ceļu satiksmes negadījumi. Visvairāk cietušo - četri - bijuši avārijās Rīgas apkārtnē.

Policisti vakar noķēruši arī 14 ceļu satiksmes dalībniekus, kuri bija alkohola reibumā, un vēl divus, kuri bija apreibinājušies ar narkotikām. Visvairāk dzērušu ceļu satiksmes dalībnieku - pa pieciem - noķerti Zemgalē un Rīgas apkārtnē, kur aizturēti arī abi narkotiku lietotāji.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar aizturēti 333 autovadītāji. Tradicionāli visvairāk šo pārkāpumu - 176 - fiksēti Rīgas apkārtnē, kam seko Zemgale - 59, Latgale - 37, Kurzeme - 36 - un Vidzeme - 25.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu