Avārijās smagi cietuši vairāki bērni; viens komas stāvoklī nogādāts slimnīcā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien Kandavas novadā, apgāžoties mopēdam, smagas traumas guvis 15 gadus vecs transportlīdzekļa vadītājs un viņa vienaudzis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Līgas-Veģi 14.kilometrā 1997.gadā dzimis jaunietis netika galā ar mopēda vadību un apgāzās. Avārijā cieta un ar politraumu komas stāvoklī slimnīcā nogādāts mopēda vadītājs un viņa vienaudzis pasažieris, kuram ārsti konstatēja lūzumus un alkohola reibumu.

Savukārt Preiļos, Parka estrādē, 1972.gadā dzimis vīrietis netika galā ar velosipēda vadību un ietriecās estrādes betona sienā. Cietušais velosipēdists ar lūzumiem alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Bauskas novada Īslīces pagastā 1974.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Ford Galaxy», notrieca 2002.gadā dzimušu zēnu, kurš ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki. No tiem Rīgas reģionā reģistrētas 34 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 26 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 12 no tiem bija autovadītāji, bet 14 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu