Avokado un bumbieru kūka (25)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Nepieciešams:

Biskvītam

  • Lobītas ķirbju sēklas – 50 g
  • Zaļās pistācijas – 50 g
  • Indijas rieksti – 100 g
  • Dzeltenās rozīnes – 200 g

Krēmam un kūkai

  • Kivi – 4 gab.
  • Avokado – 4 gab.
  • Bumbieri – 4 gab.
  • Medus – 2 ēdamk.
  • Laims – 1 gab.

Dekoram

  • Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles – 250 g

Pagatavošana:

  1. Gatavo biskvītu - sablenderē vai samal riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpini malt līdz izveidojās ķepīga masa;

  2. Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru;

  3. Liec sablenderēto masu veidnē, veido kūkas pamatu;

  4. Notīri kivi un sagriez plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam;

  5. Gatavo krēmu – notīri bumbierus un avokado, sablenderē ar medu un laima sulu;

  6. Lej kūkas formā un liec saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam;

  7. Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu