Bagatskis: uzvaru mums neviens nedāvināja, paši to izcīnījām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis pēc uzvaras pār Lielbritāniju sacīja, ka uzvara komandai nav dāvināta, puiši paši to izcīnīja.

«Ierakstā redzējām, ka Ķīnas izlase pret Lielbritāniju 38 minūtes sedza zonu, bet paši izvēlējāmies citu taktiku. Zinājām, ka pretinieki akcentē spēli uz Frīlendu un Dengu, kuriem aizsardzībā pievērsām īpašu uzmanību. Tieši ar pacietīgu spēli viens pret vienu izdevās nobremzēt Lielbritānijas komandas līderus.»

«Ceru, ka pēdējās labi aizvadītās spēles mums palīdzēs Šauļos parādīt visu, ko protam. Cits jautājums, vai ar to pietiks uzvarām pār ļoti spēcīgiem pretiniekiem.»

«Uzvaru mums neviens nedāvināja, paši to izcīnījām. Ar labu aizsardzību, ar labu balansu starp uzbrukumiem no soda laukuma un trīspunktu metieniem. Palīdzēja arī psiholoģiska nianse. Visu cieņu Lielbritānijas komandai, kurā ir spēlētāji no NBA un labiem Eiropas klubiem, tomēr tā nav ne Lietuva, ne Krievija. Mūsējie nejuta tik lielu psiholoģisko spiedienu, spēlēja daudz mierīgāk, ar lielāku pārliecību. Ceru, ka pēdējās labi aizvadītās spēles mums palīdzēs Šauļos parādīt visu, ko protam. Cits jautājums, vai ar to pietiks uzvarām pār ļoti spēcīgiem pretiniekiem,» uzsvēra Bagatskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu