Baisa avārija Krievijā paņem septiņu cilvēku dzīvības (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Divu vieglo automašīnu frontālā sadursmē dzīvības ir zaudējuši septiņi cilvēki. Vieglā automašīna «Renault» iebrauca pretējā joslā un saskrējās ar citu vieglo automašīnu «Mercedes-Benz».

Pēc operatīvo dienestu ierašanās notikuma vietā tika konstatēts, ka «Renault» automašīnā brauca jaunu vīriešu kompānija un visi pieci šīs automašīnas pasažieri zaudēja dzīvību notikuma vietā. Tāpat automašīnā tika konstatētas vairākas alkohola pudeles.

Savukārt «Mercedes-Benz» automašīnā dzīvību traģēdijas vietā zaudēja divi pasažieri un divi kritiskā stāvoklī nogādāti reanimācijā. Vācu automašīnā atradās vīrs ar sievu, kuri bija palūguši savam dēlam aizvest viņus uz lidostu, jo bija paredzēts atvaļinājumu pavadīt Bulgārijā. Dēlam līdzi pieteicās viņa ilggadējā draudzene, kura savu četrus gadus veco dēlu atstāja mājās. Dzīvību zaudēja precētais pāris.

Ārvalstu likumsargi izteicās, ka bojāgājušo skaits būtu bijis mazāks, ja visi būtu lietojuši drošības jostas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu