Bajarūns gūst pirmos vārtus Čehijas čempionātā šosezon (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savus pirmos vārtus Čehijas augstākās līgas hokeja čempionāta spēlēs šosezon svētdien guva latviešu uzbrucējs Lauris Bajarūns, tomēr viņa pārstāvētā Kladno «Rytiri» komanda ar 1:2 (1:2, 0:0, 0:0) savā laukumā atzina Ostravas «Vitkovice Steel» pārspēku.

Tieši Bajarūns otrajā minūtē atklāja spēles rezultātu.

Uzbrucējs laukumā pavadīja 17 minūtes un astoņas sekundes, veicot četrus metienus pa vārtiem un iekrājot pozitīvu lietderības koeficientu +1. Tāpat Bajarūns zaudēja abos iemetienos, kuros piedalījies.

Šīs sezonas 17 mačos Bajarūns izcēlies ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Tāpat viņš aizvadījis divas spēles Čehijas pirmajā līgā, izceļoties ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Citviet zaudējumu piedzīvoja arī uzbrucēja Kobas Jasa pārstāvētā Liberecas «Bili Tygri» komanda, kas ar 3:8 (1:4, 1:2, 1:2) izbraukumā kapitulēja Litvīnovas «Verva» vienībai. Tomēr Jass nav devies laukumā kopš 14.novembra.

Augstākās līgas kopvērtējumā «Bili Tygri» ar 39 punktiem 29 spēlēs ieņem 11.vietu, bet «Rytiri» ar 32 punktiem atrodas priekšpēdējā, 13.pozīcijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu