«Balsis» atgriežas no Daugavas balsu koncertsērijas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. augusta pēcpusdienā, pie Jersikas pamatskolas Jauniešu koris BALSIS noslēdza četras dienas ilgušo koncertsēriju Daugavas BALSIS, kuras laikā sniedza astoņus koncertus Daugavas krastiem tuvajos pagastos posmā no Daugavpils līdz Jersikai.

Vēlamies no sirds pateikties visiem par atsaucību un palīdzību mūsu Daugavas BALSU koncertsērijas organizēšanā! Sirsnība, sirds siltums un ārkārtīgā atsaucība no koncertu klausītājiem, gādīgā uzņemšana un rūpes par mums visās apciemotajās vietās, bezgala skaistās Latvijas ainavas Daugavas krastos deva mums milzīgu emocionālu pacēlumu. Ir patiess prieks par šajās četrās dienās piedzīvoto – gaišuma pielietās Daugavpils un Ilūkstes baznīcas, iespaidīgā akustika Līksnas baznīcā, siltums Dvietes dievnamā un kopīgā dziedāšana Dvietes estrādē, saules pildītais Nīcgales koncerts un Nīcgales baznīcas jubilejas ieskandināšana, pārpildītā Dunavas baznīca ziedu krāšņumā un atbalsis Jersikas koku galotnēs – šīs un vēl daudzas citas gaišās sajūtas, gandarījums par emocionāli piepildītajiem koncertiem, ikdienas gaitās noteikti vēl ilgi sildīs visu mūsu sirdis! Apraksti, emocijas un bildes no brauciena izlasāmas un aplūkojamas www.balsis.lv!

Milzīgs paldies Jums visiem par kopā piedzīvoto un uz tikšanos jau nākamā gada Daugavas BALSU koncertsērijā!

4. septembrī jaunu dziedātāju uzņemšana!

Noklausīšanās notiks 4.septembrī, no 17.00, Mazajā Ģildē, Amatu ielā 3/5. Sīkāka informācija un pieteikuma anketa kora mājaslapā «balsis.lv»!

Septembra beigās BALSIS Itālijā!

No 26. līdz 28. septembrim Sardīnijas pilsētā Sassari notiks X Starptautiskais koru mūzikas festivāls «Nella Città dei Gremi». Šī būs jau ceturtā reize, kad Latvijas kormūzika BALSU sniegumā būs dzirdama vienā no skaistākajām un noslēpumainākajām salām starp Sardīnijas, Tirēnu un Vidusjūru.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu