Baltijas jūrā atrastais NLO varētu būt «superslepens» nacistu ierocis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Baltijas jūras dzelmē atrastais «kosmosa kuģis» varētu būt superslepens nacistu ierocis, kas II Pasaules kara laikā pazudis, vēstī britu mediji.

Tiek ziņots, ka uzņemtie attēli liecina: nezināmais objekts varētu būt nacistu izgatavota ierīce cīņai ar zemūdenēm.

Objekts esot izgatavots no dzelzs stiepļu tīkliem, kas, visticamāk, bloķēja zemūdeņu radarus, izraisot zemūdeņu avārijas.

II Pasaules kara eksperts Anderss Auteluss atzinis, ka objekta struktūra atgādina ierīci, kas varētu būt izgatavota, lai bloķētu Padomju Savienības un Lielbritānijas zemūdeņu kustību.

Auteluss norāda, ka objekts patiešām ir ļoti specifisks, tāpēc nav jābrīnās, ka nirēji to sākotnēji uzskatīja pat par citplanētiešu kuģi.

Pētnieks Stefans Hogeborns, kas pēta «OceanXTeam» uzņemtos attēlus, norāda, ka šī patiesi varētu būt atbilde uz jautājumu, kas ir šis objekts. Viņš uzsver – tas atrodas tieši zem kuģu ceļa.

Vērienīgais metāla un betona objekts varētu būt viens no nozīmīgākajiem vēsturiskiem atradumiem pēdējo gadu laikā.

<em><strong>Nirējus pārsteigusi pirmā ekspedīcija uz Baltijas jūrā atrasto &laquo;kosmosa kuģi&raquo;.</strong></em>

<em><strong>Nirēji pārsteigti: mistiskais objekts Baltijas jūrā atslēdzis viņu ierīces.</strong></em>

Kā ziņots, 2011.gada jūnijā nepazīstamo objektu pirmoreiz uzgāja ūdenslīdēji, kuri dzelmē meklēja interesantus kuģu vrakus. Tomēr nepietiekama finansējuma dēļ lielā, apaļā objekta izpēte sākta tikai šogad.

Nav zināms, kā noslēpumainais objekts nokļuvis Baltijas jūras dzelmē.

Zviedru ekspeditori «OceanXTeam» ienira 85 metru dziļumā, cerot noskaidrot patiesību par daudzām teorijām apvīto priekšmetu.

Objekta diametrs ir 18 metri, tam ir noapaļotas malas un nelīdzeni stūri. Līdz tam stiepjas 300 metrus gara taka, ko pētnieki raksturojuši kā «nolaišanās ceļu». Viņuprāt, objekts bremzējis pirms nolaišanās jūras dibenā.

Priekšmeta centrā atrasts ovālas formas caurums, kam apkārt izvietoti akmens veidojumi, ko pētnieki aprakstījuši kā «mazas ugunskura vietas», kas klātas ar sodrējiem līdzīgu vielu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu