Baltkrievu hokejists Grabovskis pievienojies Vašingtonas «Capitals» (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Baltkrievu hokeja uzbrucējs Mihails Grabovskis noslēdzis viena gada kontraktu ar NHL klubu Vašingtonas «Capitals», apstiprinājis klubs.

Šajā laikā Grabovskis nopelnīs trīs miljonus ASV dolāru (1,6 miljonus latu).

Iepriekšējās piecas sezonas 29 gadus vecais Grabovskis aizvadīja Toronto «Maple Leafs» rindās, bet sekmīgākā viņam bija 2010./2011. gada sezona, kad baltkrievs izcēlās ar 29 vārtiem un 29 rezultatīvām piespēlēm.

Pagājušajā sezonā baltkrieva rezultativitāte bija ievērojami kritusies un viņš 48 spēlēs varēja lepoties vien ar deviņiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kas pagājušajā mēnesī lika «Maple Leafs» komandai izpirkt kontraktu.

Aizvadot sesto sezonu NHL, Grabovskis tikai šogad debitēja Stenlija kausa izcīņā, septiņos mačos ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Paredzams, ka Grabovskis būs «Capitals» komandas otrās maiņas centra uzbrucējs, aizstājot Maiku Ribeiro, kurš kā brīvais aģents pagājušajā mēnesī pārgāja uz Fīniksas «Coyotes».

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu