Nepieciešams:
Banānu kēkss ar auzu pārslām (12)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
300 g miltu
300 g auzu pārslu
150 g cukura
1,5 tējkarote cepamā pulvera
1 tējkarote sodas
šķipsniņa sāls
1 ola
500 g saspiestu banānu (5–6 banāni)
250 g skāba krējuma
Pagatavošana:
Iesilda krāsni līdz 190 grādiem.
Sajauc visus sausos produktus. Sakuļ olu, banānus un skābo krējumu pievieno sausajiem produktiem. Mīklu liek ietaukotā formā Cep 30 minūtes 190 grādos.