Bankas laupītājs sagaida policistus ar kafijas tasi rokā (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jotpeh, CC BY-NC-ND 2.0

Pirmdienas rītā «Deutsche Bank» filiālē Frankfurtē pie Mainas ienāca kāds vīrietis, kurš, izstāvējis rindu, piegāja pie bankas darbinieces uz iedeva viņai zīmīti, kurā bija paskaidrots, ka šī ir laupīšana, ziņo «The Local».

Zīmītē bija rakstīts: «Šī ir laupīšana! Man vajag naudu.» Vīrietis no darbinieces pieprasīja 1000 eiro, taču jau pēc brīža mudināja viņu nospiest trauksmes pogu.

23 gadus vecā darbiniece uzsāka ar laupītāju sarunu, kurā noskaidrojās, ka viņš nemaz nevēlas iegūt naudu, bet gribējis nonākt apcietinājumā, lai tiktu vaļā no savas narkotiku atkarības.

Darbiniece tad piedāvājusi izmisušajam laupītājam apsēsties un iedzert kafiju, kamēr ieradīsies policija. Citi apmeklētāji pat neesot pamanījuši, ka noticis bankas aplaupīšanas mēģinājums, vēlāk teica policija.

Kad likumsargi laupītāju nogādājuši iecirknī, 44 gadus vecais vīrietis viņiem visā atzinies, skaidrojot, ka laupīšanu veicis tikai tādēļ, lai nokļūtu cietumā un tādējādi tiktu vaļā no narkotiku atkarības.

Taču arī šis nodoms izgāzās.

«Viņš nevienu neievainoja un neko nesabojāja, tāpēc teicām aizturētajam, ka mums nav nekāda iemesla viņu apcietināt,» skaidroja Frankfurtes policijas pārstāvis. Likumsargi viņam solījuši palīdzēt atrast ārstniecības iestādi, kurā viņš varētu atbrīvoties no savas atkarības.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu