«Barcelona» iekļūst Čempionu līgas finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par UEFA Čempionu līgas pirmajiem finālistiem otrdienas vakarā kļuva «FC Barcelona» komandas futbolisti.

Pusfināla atbildes spēlē «FC Barcelona» savā laukumā «Nou Camp» stadionā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Madrides «Real», divu spēļu summā izcīnot uzvaru ar 3:1.

Spēles sākumā nevienai no komandām nebija reālas vārtu gūšanas iespējas, tomēr puslaika otrajā daļā arvien vairāk un bīstamāk sāka uzbrukt laukuma saimnieki. Labākās iespējas gūt vārtus bija Davidam Viljam un Lionelam Mesi, taču abas reizes lieliski nospēlēja «Real» vārtsargs Ikers Kasiljass.

Otrā puslaika sākumā Pedro Rodrigess izmantoja Injestas piespēli un panāca jau 3:0 divu spēļu summā. Tomēr pēc desmit minūtēm «Real» pussargs Di Marija trāpīja pa vārtu stabu, bet pirmais pie bumbas bija Marselu, panākot neizšķirtu. Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās un «FC Barcelona» iekļuva Čempionu līgas finālā.

Otrā pusfināla atbildes spēle starp «Manchester United» un Gelzenkirhenes «Schalke 04» notiks trešdienas vakarā Mančestrā. Pirmajā mačā Gelzenkirhenē viesi izcīnīja uzvaru ar 2:0.

UEFA Čempionu līgas finālspēle šogad notiks 28. maijā Vemblija stadionā Londonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu