«Barcelona» un «Bayern» iekļūst Čempionu līgas pusfinālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pusfinālā otrdienas vakarā iekļuva «FC Barcelona» un Minhenes «Bayern» futbolisti.

Ceturtdaļfināla atbildes spēlē «FC Barcelona» savā laukumā ar 3:1 pārspēja Itālijas klubu «AC Milan», divu spēļu summā triumfējot ar 3:1 un piekto sezonu pēc kārtas iekļūstot turnīra pusfinālā.

Lai gan jau pašā mača sākumā Lionels Mesi neizmantoja teicamu izdevību, 11. minūtē 24 gadus vecais argentīniešu uzbrucējs nopelnīja tiesības uz 11 metru soda sitienu un guva savus 50. vārtus Čempionu līgas turnīrā. Spēles 32. minūtē pēc lieliskas Zlatana Ibrahimoviča piespēles Antonio Nočerīno panāca neizšķirtu. Tomēr pirmā puslaika izskaņā Alessandro Nesta savā soda laukumā aiz krekla turēja pretinieku un Mesi realizēja vēl vienu 11 metru soda sitienu.

Otrā puslaika sākumā pēc rikošeta bumba veiksmīgi atlēca pie Andresa Injestas, kurš trešoreiz pārspēja Kristiānu Abjati, panākot jau 3:1. Mača turpinājumā abām komandām radās iespējas gūt vārtus, taču rezultāts vairs nemainījās un «FC Barcelona» svinēja uzvaru.

Jāpiebilst, ka Mesi šosezon Čempionu līgā guvis jau 14 vārtus, kas ir jauns turnīra rekords vienas sezonas laikā gūto vārtu skaita ziņā.

Tikmēr Minhenes «Bayern» futbolisti savā laukumā ar 2:0 pieveica Francijas klubu Marseļas «Olympique», divu maču summā uzvarot ar 4:0.

«Bayern» komanda jau 13. minūtē izvirzījās vadībā, kad precīzi sita horvāts Ivica Oličs, bet 37. minūtē viņš otro reizi pārspēja «Olympique» vārtsargu Stīvu Mandandu, tādejādi panākot jau 4:0 divu spēļu summā un kliedējot intrigu jau pirmajā puslaikā.

Trešdienas vakarā notiks vēl divas ceturtdaļfinālu atbildes spēles, kurās Londonas «Chelsea» uzņems Lisabonas «Benfica» (pirmajā spēlē 1:0), bet Madrides «Real» savā laukumā tiksies ar Nikozijas APOEL (3:0).

Pusfinālā «FC Barcelona» tiksies ar «Chelsea» vai «Benfica», bet «Bayern» mērosies spēkiem ar «Real» vai APOEL. Pusfinālu pirmās spēles notiks 17. un 18. aprīlī, bet atbildes mači risināsies 24. un 25. aprīlī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu