«Barcelona» vārtsargs Valdess nevarēs spēlēt septiņus mēnešus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas čempionvienības «FC Barcelona» vārtsargs Viktors Valdess pārcietis traumēto krustenisko saišu operāciju un laukumā varēs atgriezties pēc septiņiem mēnešiem, pirmdien pavēstīja komanda.

«Viktoram Valdesam pirmdienas rītā Augsburgas pilsētā Vācijā tika veikta ceļgala priekšējo krustenisko saišu operācija,» teikts paziņojumā, sakot, ka atveseļošanās aizņems septiņus mēnešus.

Kā ziņots, traumu 32 gadus vecais Valdess guva pagājušās nedēļas vidū notikušajā spēlē ar Vigo «Celta», kad, veicot parastu bumbas tvērienu, sabruka laukumā, saķerot savu labo kāju. Līdz ar to tā viņam, visticamāk, bija pēdējā spēle komandā, jo pats Valdess jau iepriekš bija pavēstījis, ka šī viņam ir pēdējā sezona Barselonas kluba rindās.

Valdess bijis «Barcelona» pamatvārtsargs kopš 2003.gada, palīdzot tai sešas reizes triumfēt Spānijas čempionātā, divas reizes tikt pie valsts Karaļa kausa, bet trīs reizes iegūt UEFA Čempionu līgas trofeju.

Valdesa trauma gandrīz droši nozīmē, ka Spānijas izlases pamatvārtsargs Pasaules kausa finālturnīrā būs Ikers Kasiljass, kurš gan šosezon Madrides «Real» rindās ir rezervists aiz Djego Lopesa.

Valdesa nākotne līdz šim tikusi saistīta ar tādiem klubiem kā «Monaco» un «Manchester City», bet oficiāls paziņojums vēl nav izskanējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu