«Barons» pārbaudes spēlē uzvar Krievijas komandu «Severstaļ»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Pagājušās sezonas Latvijas čempionvienība basketbolā «Barons» ceturtdien pārbaudes spēlē ar rezultātu 77:69 (17:18, 19:13, 20:22, 21:16) pārspēja Krievijas pirmās līgas komandu Čerepovecas «Severstaļ».

Šajā mačā uzvarētājiem rezultatīvākais ar 19 gūtajiem punktiem bija Dāvis Bertāns, 16 punktus guva Mārtiņš Skirmants, bet pa 13 punktiem Raimonda Feldmaņa un Agņa Čavara kontā.

Līdz ar to «Barons» komanda pirmssezonas pārbaudes spēlēs pagaidām izcīnījusi sešas uzvaras un piedzīvojusi divus zaudējumus. Pirmajā cīņā Latvijas čempionvienība pārspēja «Latvijas Universitāte» (LU) komandu, tad divreiz piekāpās Igaunijas komandai Tallinas «Kalev/Cramo», turpinājumā izcīnīja trīs panākumus Jelgavas domes kausā, bet pirmdien ar 81:68 pieveica pērnās sezonas Somijas trešo spēcīgāko komandu Kouvolas «Kouvot».

Jau ziņots, ka viens no Latvijas leģendārākajiem basketbolistiem Uvis Helmanis beidzis karjeru un kļuvis par «Barons» galveno treneri. Savukārt Helmaņa palīgi būs Edgars Teteris, Ziedonis Jansons un Dainis Bertāns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu