«Barons/LMT» pārspēj «ASK Rīgu»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē trešdien «Barons/LMT» «Arēnā «Rīga»» ar rezultātu 80:66 (21:17, 18:20, 17:15, 24:14) pārspēja «ASK Rīgas» vienību.

«Barona/LMT» labā 19 punktus guva un astoņas atlēkušās bumbas izcīnīja Demetrijs Darnels Aleksanders, bet 15 punktus guva Ģiedrjs Gusts, savukārt «ASK Rīgas» vienībā ar 15 punktiem izcēlās Kērtiss Miledžs, bet pa desmit punktiem guva Ārons Bramlets, kurā kontā arī deviņas atlēkušās bumbas, un Sandis Valters.

Maču veiksmīgāk sāka «ASK Rīgas» basketbolisti, kuri izvirzījās vadībā ar rezultātu 5:0. «Barons/LMT» līdz pirmās ceturtdaļas noslēgumam ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā ar četriem punktiem — 21:17.

Otrajā ceturtdaļā «ASK Rīgas» vienībai vadībā izdevās izvirzīties brīdī, kad līdz ceturtdaļas noslēgumam bija atlikušas trīs minūtes un 18 sekundes — 30:29. Pirmā puslaika beigas veiksmīgāk nospēlēja «Barona/LMT» komanda, kas pārtraukumā devās ar divu punktu pārsvaru — 39:37.

Visu trešo trešdaļu vadībā atradās «Barons/LMT», to noslēdzot ar 56:52 savā labā. Ceturtajā ceturtdaļā «Barons/LMT» pamazām palielināja pārsvaru, līdz ar to izcīnīja uzvaru ar rezultātu 80:66.

Abu komandu pirmajā spēlē LBL turnīrā «ASK Rīga» pagarinājumā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 100:99, bet SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas turnīrā sākotnēji «ASK Rīga» izcīnīja uzvaru ar 77:62, bet pēc tam «Barons/LMT» uzvarēja ar rezultātu 76:73.

Abu komandu 16 savstarpējās tikšanās reizēs deviņus panākumus izcīnījusi «ASK Rīgas» komanda, kas uzvarēja arī dramatiskā pagājušās sezonas LBL pusfinālsērijā ar rezultātu 3:2.

LBL kopvērtējumā patlaban «ASK Rīga» ar deviņām uzvarām desmit spēlēs atrodas otrajā vietā, bet «Barons/LMT» ar desmit uzvarām 11 spēlēs atrodas pirmajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu