«Barons/O!Karte» 1/4 fināla sēriju sāk ar uzvaru Valmierā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Priedītis/BK Valmiera

Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā šovakar pagājušās sezonas Latvijas čempioni «Barons/O!Karte» viesos pārliecinoši ar 94:70 uzvarēja BK «Valmiera», sērijā līdz divām uzvarām panākot 1-0.

Uzvarētāju labā 21 punktu guva Agnis Čavars, 18 punktus pievienoja Dereks Viljamss, bet pa 12 punktiem sakrāja Ingus Bankevics un Kirils Piščaļņikovs. «Valmieras» komandā ar 21 punktu izcēlās Raimonds Gabrāns, bet 15 punktus guva Jānis Kaufmanis.  

Viesi maču iesāka pārliecinoši un uzreiz ieguva ievērojamu pārsvaru (5:0, 13:5, 20:11), bet pēc pirmās ceturtdaļas «Barons/O!Karte» bija jau +14 (29:15). Otrajā ceturtdaļā «Valmiera» samazināja rezultāta starpību līdz 25:31, taču tam sekoja viesu izrāviens 16:6. Mača turpinājumā «valmierieši» vairs nespēja apdraudēt «baronu» uzvaru.

Tikmēr otrajā ceturtdaļfināla pārī «Liepājas Lauvas» pirmajā spēlē savā laukumā ar 91:52 sagrāva Jelgavas «Zemgale», sērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā.

Uzvarētājiem 27 punktus guva Pīrss Koldvels, 12 punkti un 12 atlēkušās bumbas bija Ata Ozola kontā, bet pa 11 punktiem sakrāja Sandis Buškevics un Jurijs Aleksejevs. «Zemgale» rindās ar 12 punktiem un astoņām bumbām zem groziem izcēlās Edgars Krūmiņš.

Ceturtdaļfināla sēriju otrās spēles notiks ceturtdien, bet trešie mači nepieciešamības gadījumā tiks aizvadīti sestdien.

«Barons/O!Karte» un BK «Valmiera» pāra uzvarētājs pusfinālā tiksies ar BK «Ventspils» komandu, bet «Liepājas Lauvu» un Jelgavas «Zemgale» pāra uzvarētājs mērosies spēkiem ar «VEF Rīga» basketbolistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu