Bārtulis: Bija arī runas par atgriešanos Ziemeļamerikā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis nezina, ko pirmajā gadā gaidīt no KHL, tāpēc kā savu galveno mērķi viņš izvirzījis palīdzību Doņeckas «Donbass» komandai iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

Bārtulis līgumu ar «Donbass» oficiāli noslēdza pirmdien. Sarunā ar aģentūru LETA sportists apstiprināja, ka tas noslēgts uz vienu gadu.

«Pagaidām mani viss šeit apmierina - komandā dara visu, lai spēlētājiem būtu jādomā tikai par hokeju. Esmu ļoti apmierināts,» pastāstīja Bārtulis. «Šī ir mana pirmā komanda KHL, tāpēc nevaru salīdzināt, bet treniņi šeit ir ļoti augstā līmenī. Tas, ka komanda KHL spēlēs pirmo gadu, nav redzams.»

«Pirmajā gadā mums vajadzētu tikt Gagarina kausā,» uzskata Bārtulis. «Pats nezinu, ko gaidīt no šīs līgas, tāpēc nospraust citus mērķus ir grūti - galvenais palīdzēt komandai un spēlēt pēc iespējas labāk

Bārtulis pastāstīja, ka «Donbass» variants pirmoreiz parādījies jau augusta pirmajā pusē, bet par citiem variantiem, kas viņam bijuši, spēlētājs nevēlējās izteikties.

Kā ziņots, Bārtulis kopš 2007. gada spēlēja NHL komandas Filadelfijas «Flyers» sistēmā, bet šovasar «Flyers» izpirka viņa līgumu.

«Bija arī kaut kādas runas par atgriešanos Ziemeļamerikā, tomēr iespējamais lokauts visu padarīja vēl neskaidrāku,» skaidro aizsargs. «Tad būtu bijis jāgaida, bet palaist garām šo variantu vairs nevēlējos.»

«Protams, pilnībā atmetis ar roku Ziemeļamerikai neesmu. Pagaidām koncentrējos darbam šeit, bet hokejā notikumi var pavērsties visādi,» piebilda Bārtulis.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu