Basketbolists Biedriņš ir kopā ar Šķēles bijušo - Madaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Gandrīz gadu klīda runas, ka slaveno latviešu basketbolistu Andri Biedriņu un šova «Latvijas princese» finālisti, basketbolista Armanda Šķēles bijušo, Madaru Grīnbergu saista kas vairāk nekā tikai draudzība.

Madara bijusi ciemos pie Biedriņa Oklendā, bet pirms pāris nedēļām abi atgriezušies dzimtenē, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Biedriņš šeit plānojot pavadīt lielāko vasaras daļu un plānos ietilpstot krietni mierīgāka atpūta.

Biedriņš, piemiedzot ar aci, atklājis «Kas Jauns», ka, iespējams, šoruden Amerikā atgriezīšoties divatā vai trijatā. Izrādās, vēlmi paciemoties štatos izteicis Andra vecākais brālis Uldis. «Tad jau sanāks braukt četratā,» spriedis Biedriņš.

Andris (24) esot nobriedis ģimenes dzīvei. Basketbolists atklājis, ka viņa privātā dzīve šobrīd esot nokārtojusies tiktāl, ka viņš labprāt kļūtu par tēvu.

Kaut arī viņš zinot, ka sportistu jebkurā brīdī varot aizmainīt uz citu komandu, citā pilsētā, ja esot saikne ar mīļoto cilvēku, tad tam nevajadzētu būt šķērslim. Pirmkārt viņam esot jāskatās kā iegrozīšoties karjera, tomēr Biedriņš vēloties domāt arī par ģimenes veidošanu. Ģimeni un bērnus Andris gribot tuvākajā nākotnē, jo viņš vēloties būt jauns tētis. «Negribētu kļūt par tēvu vien 35 gados,» «Kas Jauns» atklājis basketbolists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu