Baško izcīna Polijas zeltu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Polijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas ceturtajā spēlē svētdien latvietes Guntas Baško pārstāvētā Krakovas «Wisla Can-Pack» vienība izbraukumā ar rezultātu 52:50 apspēlēja Polkovices klubu CCC, kļūstot par valsts čempionvienību.

Baško šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes, kuru laikā guva septiņus punktus, realizējot divus no četriem izpildītajiem divpunktu metieniem un bija precīza vienīgajā tālmetienā.

Tāpat latviete izcīnīja četras atlēkušās bumbas, saņēma divas personīgās piezīmes un bloķēja divus sāncenšu metienus, kas deva deviņus efektivitātes koeficienta punktus.

Sērijā līdz trijām uzvarām «Wisla Can-Pack» komanda triumfēja ar 3-1.

Turnīra pusfinālā «Wisla Can-Pack» ar 3-0 uzvarēja citas latvietes Elīnas Babkinas pārstāvēto Gdiņas «Lotos» komandu, ko trenē Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Georgs Dikeulaks, savukārt CCC ar 3-2 pusfinālā uzvarēja KSSSE AZS-PWSZ vienību.

Jau vēstīts, ka sērijā par trešo vietu «Lotos» piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1-3, tādējādi Babkinai bronzas medaļa gāja secen.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu