Batista: «Barcelona» ir nozagusi Argentīnas futbola esenci

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēdējo trīs sezonu Spānijas čempioni «FC Barcelona» ir paņēmuši būtiskus spēles elementus no Argentīnas futbola, uzskata Argentīnas izlases galvenais treneris Serhio Batista.

Ar šādiem izteikumiem Batista nāca klajā, atbildot uz jautājumu, vai Argentīnai Amerikas kausa izcīņas jeb «Copa America» turnīrā nevajadzētu spēlēt līdzīgi «FC Barcelona» komandai.

«Es vienmēr esmu teicis, ka «Barcelona» ir nozagusi Argentīnas futbola esenci,» uzsver treneris. «Es ar šo esenci piedzimu un vienmēr to esmu izdzīvojis.»

«Man nav nepieciešams kopēt «Barcelona» spēli. Tāpat man nav jāprasa padoms Spānijas komandas galvenajam trenerim Hosepam Gvardiolam,» piebilda Batista.

Kā ziņots, Argentīnas izlase iekļuva «Copa America» turnīra ceturtdaļfinālā, kurā spēkosies ar Urugvajas valstsvienību. «Mēs uzvaram, spēlējot labu spēli, kas stiprina mūsu pārliecību,» norāda Batista.

Batista 1986. gadā kā spēlētājs ar Argentīnas izlasi triumfēja Pasaules kausa izcīņā. Viņš ir vadījis Argentīnas U-21 izlasi, bet 2008. gadā palīdzēja Argentīnas U-23 izlasei triumfēt Pekinas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu