«Bayern» pārtrauc neveiksmju sēriju bundeslīgā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmo panākumu pēc trīs neveiksmju sērijas Vācijas bundeslīgas spēlēs sestdien izcīnīja titulu jau garantējusī Minhenes «Bayern» komanda, kas ar rezultātu 2:0 (0:0) izbraukumā pārspēja Braunšvaigas «Eintracht». 

Kopš bundeslīgas titula nodrošināšanas iepriekšējās trijās kārtās «Bayern» komanda reizi bija cīnījusies neizšķirti un piedzīvojusi divus zaudējumus.

Šoreiz rezultāts tika atklāts vien 76. minūtē, kad izcēlās Klaudio Picaro, bet punktu cīņai pielika Mario Mandzukičs.

Šī «Bayern» komandai bija vien trešā uzvara pēdējās septiņās spēlēs visos turnīros, bet jau pēc četrām dienām to sagaida UEFA Čempionu līgas pirmā pusfināla spēle ar Spānijas vienību Madrides «Real».

Kā zināms, ceturtdaļfinālā «Real» grūtā cīņā apturēja otru spēcīgāko Vācijas komandu Dortmundes «Borussia».

Dortmundes klubs sestdien rezultatīvā cīņā ar 4:2 (2:1) savā laukumā uzveica «Mainz 05» futbolistus.

Čempionāta kopvērtējumā «Bayern» kontā tagad ir 81 punkti 31 spēlē, kas ļauj «Borussia» apsteigt par 16 punktiem. Savukārt vēl par sešiem punktiem mazāk ir Gelzenkirhenes «Schalke 04», kas svētdien viesos tiksies ar «VfB Stuttgart».

Kā ziņots, Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs ceturtdien palīdzēja «Hannover 96» komandai ar 3:2 (3:1) izbraukumā pārspēja Frankfurtes «Eintracht».

Čempionāta kopvērtējumā «Hannover 96» komanda ar 35 punktiem 31 spēlē ieņem tikai 14. vietu, tomēr 16. pozīcijā esošā Hamburgas komanda tiek apsteigta jau par astoņiem punktiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu