Bēgot no policijas, Rīgā iet bojā autovadītājs (40)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar vakarā Rīgā pagaidām neidentificēts autovadītājs, bēgot no policijas darbiniekiem, ar automašīnu ietriecies kokā un vēlāk no gūtajām traumām nomiris.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.22.30 Ilūkstes ielā pagaidām neidentificēts vadītājs, ar automašīnu «Volvo V70» bēgot no policijas darbiniekiem un nepakļaujoties vairākkārtējām prasībām apturēt transportlīdzekli, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

Transportlīdzekļa vadītājs no gūtajām traumām nomira neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā. Pēc trieciena automašīnas «Volvo» atlūzas un akumulators nodarīja bojājumus stāvēšanai novietotām automašīnām «Volkswagen» un «Audi».

Savukārt Rīgā, Slokas ielā, vakar 1992.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Ford» notrieca gājēju, 1941.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar smagām traumām tika nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Pagājušajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki un viens gājis bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējusi četrus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēts viens autovadītājs.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu