Beidzot sunim būs ko dzenāt pa «Monopola» spēles laukumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Beidzot sunim būs ko dzenāt pa plašo spēles laukumu, jo pasaulē populārās klasiskās galda spēles Monopols atjaunotajā versijā ir iekļauts jauns kauliņš - kaķis. Tas ir viens no jaunumiem, ko Hasbro šajā gadā ir sarūpējuši Monopola cienītājiem, informē Jānis Jasenovičs, SIA "Anvol" mārketinga projektu vadītājs.

Pēc vispasaules balsošanas kampaņas galda spēles piekritēji ir izbalsojuši gludekli un tā vietā ir izvēlējušies daudz pievilcīgāko kaķi. Interesanti, ka pēc balsošanas rezultātiem vispopulārākais kauliņš, kuru Monopola kvēlākie fani vēlējās "nosargāt" bija tieši mūžīgais kaķa ķildu partneris - suns (29%).

Monopola ražotāji Hasbro atzīst, ka zābaks, gludeklis un ķerra visu balsošanas laiku atradušies uz klints malas. Tikai pēdējā balsošanas dienā "gludeklis" tomēr atzina pārējo kauliņu pārākumu un tagad ir devies godam pelnītā atpūtā.

Gludekļa vietā tika piedāvātas piecas jaunas iespējas: helikopters, dimanta gredzens, robots, ģitāra un kaķis. Zinot, cik ļoti cilvēkiem tīk kaķi, kas ir mājdzīvnieka izvēle nr. 1, balsošanas rezultāti milzu pārsteigumu neradīja - arī piedāvāto galda spēļu kauliņu starpā kaķis izrādījās izvēle nr. 1, aizņemot 31% no visām balsīm.

Arī klasiskā Monopola iepakojums ir piedzīvojis nopietnas pārvērtības, kļūstot 21. gadsimta acīm tīkamāks ar savu svaigo un moderno dizainu.

Jaunais klasiskais Monopols latviešu un krievu valodās ar kaķi uz borta pakāpeniski parādīsies veikalos sākot ar oktobra mēnesi, aizvietojot esošo klasisko Monopolu, kas ir neatņemama Latvijas galda spēļu plauktu sastāvdaļa jau 18 gadus.

Jaunā Monopola reklāma angļu valodā apskatāma šeit:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu