Bekhems varētu pievienoties Vesthemas «United» vai QPR komandai (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kādreizējais Anglijas valstsvienības kapteinis un pasaules futbola ikona Deivids Bekhems karjeru varētu turpināt Vesthemas «United» vai Londonas «Queens Park Rangers» (QPR) komandā, ziņo Lielbritānijas mediji.

Pēc mediju rīcībā esošās informācijas, slavenais pussargs karjeru turpinās kādā no Anglijas premjerlīgā startējošajiem galvaspilsētas klubiem. Bekhems pašlaik meklējot savai ģimenei piemērotu mājvietu Londonā, vēsta populārais tabloīds «The Sun».

«United» komandas vārds saistībā ar Bekhemu minēts jau iepriekš. Tāpat zināms, ka lielu interesi par pussarga pakalpojumiem izrāda Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain», uz kuru viņš iepriekš jau gandrīz pārcēlies.

Kā zināms, 37 gadus vecais Bekhems pagājušajā nedēļā paziņoja par lēmumu pamest Amerikas Futbola līgas (MLS) čempionāta komandu Losandželosas «Galaxy».

«Galaxy» vienībā Bekhems pavadījis sešas sezonas, pērn ar to triumfējot MLS čempionātā. Šosezon anglim ir iespēja panākumu atkārtot, kad «Galaxy» 1. decembrī turnīra finālspēlē tiksies ar Hjūstonas «Dynamo» futbolistiem.

Pussargs atklājis, ka gaidāmais mačs viņam būs pēdējais Losandželosas vienības rindās.

Bekhems savas karjeras laikā visilgāk spēlēja Anglijas klubā Mančesteras «United», kuru pārstāvēja no 1993. gada līdz 2003. gadam. Pēc tam viņš pievienojās slavenajam Spānijas klubam Madrides «Real», kuru pārstāvēja līdz 2007. gadam.

Bekhems Anglijas izlases sastāvā piedalījies 115 mačos un ir tās rindās visvairāk spēles aizvadījušais futbolists.

Bekhems 1998., 2002. un 2006. gadā spēlēja Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, bet nevienā no šiem turnīriem, kuros Bekhems bija izlases kapteinis, Anglijai neizdevās pārvarēt sacensību ceturtdaļfināla barjeru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu