Bekmambetovs uzņems filmas «Melnais zibens» angļu versiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Krievijas kinorežisors un producents Timurs Bekmambetovs uzsācis sarunas ar amerikāņu kino kompāniju «Universal Pictures» par savas filmas «Čornaja molņija» («Melnais zibens») rimeika uzņemšanu Ziemeļamerikas auditorijai, vēsta «Lenta.ru».

Savukārt ar producentu Viljamu Kongu, kas uzņēmis godalgoto kinolenti «Crouching Tiger, Hidden Dragon», Bekmambetovs pārrunā iespēju uzņemt savas filmas krievu-ķīniešu turpinājumu.

Pēc Bekmambetova vārdiem, jaunā filma stilistiski būs pa vidu starp kinofranšīzēm «Transformers» un «Batman».

Oriģinālā Bekmambetova filma «Melnais zibens» drīzumā tiks rādīta arī Ķīnā. Tā kā gada laikā Ķīnā tiek demonstrētas tikai aptuveni 50 ārzemju kinolentes, krievu «pirmās supervaroņu filmas» demonstrēšana var tikt uzskatīta par veiksmi.

Filmas sižeta pamatā ir stāsts par parastu Maskavas studentu, kura īpašumā nonāk veca «Volga», kas cita starpā māk arī lidot. Jaunais cilvēks pārvēršas par noslēpumainu supervaroni un pilsētas aizstāvi cīņā ar Ļaunumu.

Bekmambetovs režisējis tādus krievu grāvējus kā «Nakts sardze», «Dienas sardze» un «Wanted» («Meklēšanā») ar Andželinas Džolijas piedalīšanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu