Beļģiju šokē aukstasinīga ģimenes slepkavība (29)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Trīs cilvēki, no kuriem viens bija desmit gadus vecs zēns, tika nogalināti uzbrukumā Beļģijas austrumu Ljēžas provincē, sestdien vēstīja vietējie plašsaziņas līdzekļi.

Uzbrukums noticis sestdienas naktī netālu no vietējā sporta laukumā Vizē pilsētā, atsaucoties uz vietējo mēru Marku Nevenu, vēstīja ziņu aģentūra «Belga».

«Automašīnā sēdošs vīrietis atklāja uguni uz vīrieti, sievieti un zēnu, kas atgriezās savās mājās,» viņš informēja.

«Bērns gāja bojā; vīrietis, kas nebija viņa tēvs, nomira vēlāk, bet sieviete, kas ir viņa krustmāte, ir smagi ievainota,» stāstīja mērs. Vēlāk tika paziņots, ka arī sieviete no gūtajām traumām ir mirusi.

Citi plašsaziņas līdzekļi citēja Nevenu sakām, ka izskatās, ka slepkava gaidīja savus upurus, bet acīmredzama motīva uzbrukumam pagaidām nav.

Policija sākusi izmeklēšanu un meklē šāvēju. Upuri nošauti ar vairākiem pistoles šāvieniem, atklāja policija. Cik uzbrucēju bija iesaistīti slepkavībā, pagaidām nav zināms.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu