Beļģu žurnālists atvainojas futbolistam, kuru apvainojis (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas žurnālistam Beļģijā nācies atvainoties valsts augstākās līgas futbolistam, kuru raksturojis, ka viņš ir «resns kā cūka».

«Charleroi» klubs paziņojumā izteicies, ka televīzijas žurnālists Stīvens Pauelss sazinājies ar klubu un atvainojies uzbrucējam Hārlemam Gnoēram, kurš ir pazīstams arī pēc iesaukas «Bizons».

Aizvadītajā nedēļas nogalē, kad «Charleroi» komanda ar rezultātu 1:2 piekāpās «KV Kortrijk» vienībai, bet Pauelss teica: «Bizons ir resns kā cūka. Viņš ir 15 kilogramus par smagu un dodas nekurienē.»

Pats Gnoērs iepriekš stāstīja, ka meklēs padomu pie jurista, jo žurnālista izteikumi nav pieņemami. Bet trešdien Gnoērs paziņojumā izteicās, ka žurnālistam atvainošanās jāizsaka publiski. Tāpat viņš solīja, ka nevērsīsies tiesā, ja žurnālists veiks ievērojamu labdarības ziedojumu.

«Jā, šāds ir futbols. Labi, man vajadzēja teikt «daži kilogrami par daudz». Atvainojos Bizonam,» uz to savā tvitera kontā atbildēja RTL televīzijas Beļģijas nodaļā strādājošais Pauelss.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu