Berezovska nāves apstākļi neskaidri: viņa mājā eksperti meklē indes pēdas (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Krievu miljardiera Borisa Berezovska nāves iemeslu izmeklēšanas ietvaros Lielbritānijas policija uz viņa māju Askotā, Berkšīrā, nosūtījusi  Skotlendjarda ekspertus - ķīmijas, bioloģijas un radioaktīvo vielu speciālistus, vēsta ārvalstu mediji.

<strong><em>Miris skandalozais krievu miljardieris Boriss Berezovskis; aizdomas par pašnāvību</em></strong>

Jau ziņots, ka sestdien 67 gadus vecā krievu oligarha Berezovska mirstīgās atliekas ap pulksten 11 no rīta tika atrastas viņa mājas vannas istabā Askotā, Berkšīrā.

Tā kā Berezovska nāves apstākļus policija uzskata par neskaidriem, policija mājā pašlaik meklē iespējamās indes pēdas.

Vienlaikus policija mierina apkārtējo māju iedzīvotājus, ka cilvēki nav apdraudēti.

Pagaidām ir divas versijas par Berezovska iespējamajiem nāves iemesliem. Viena no tām ir - miljardieris nomira no sirdslēkmes. RIA «Novosti», atsaucoties uz informācijas avotiem no oligarha paziņu loka, vēsta, ka Berezovskis nesen esot ārstējies Izraēlā.

Otrā versija - Berezovskis izdarījis pašnāvību. Oligarhs pēdējo mēnešu laikā esot cietis no depresijas, ko izraisīja zaudējums tiesas prāvā pret Romānu Abramoviču. Bez tam miljardierim sāka aptrūkties nauda.Par to, ka viņš zaudējis vēlmi dzīvot, oligarhs pats atzinies intervijā «Forbes» neilgi pirms savas nāves.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu