«Berimors» ciemojas Kalnciema kvartālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 2.aprīlī no 11.00-16.00 Kalnciema kvartāla tirdziņa laikā ciemosies IX Rīgas Starptautiskais Bērnu filmu festivāls BERIMORS. Vēl pirms festivāla oficiālās atklāšanas jau šo sestdien Vīnu veikala zāle tiks pārvērsta par kinoteātri, kur gan mazie, gan lielie skatītāji dienas garumā varēs baudīt animācijas filmu programmas.

Pirmo reizi BERIMORS mums rādīs gruzīnu animācijas filmas - gan jaunas, gan tādas, ko no savas bērnības atceras mazo skatītāju vecāki. Varam gaidīt muzikālas pasakas, aizraujošus piedzīvojumus, pakaļdzīšanos un izglābšanos.

Ar savu sirsnīgo klātbūtni izklaidēs arī pats Berimors - mopšu sugas suņuks. Un visiem kino mīļotājiem būs iespēja izmēģināt spēkus slēpņošanā - Kalnciema kvartāla iekšpagalmos būs paslēpti 5 Berimora silueti - atradēji saņems ielūgumus uz Berimora filmām, kas notiks Rīgā (8.-10.aprīlī).

Šis ir pirmais ARSENĀLA un Kalnciema kvartāla sadarbības projekts. Kino foruma ARSENĀLS un IX Rīgas Starptautiskā Bērnu filmu festivāla BERIMORS tēvs Augusts Sukuts un direktors Giorgijs Haindrava ir pasludinājuši jauno abu festivālu koncepciju. Tā paredz kino izrādīšanas robežu paplašināšanu, kino svētku svinēšanu visa gada garumā. ARSENĀLS un BERIMORS dosies visur, kur būs gaidīts un pieprasīts. Tāpēc septembrī Kalnciema kvartālā gaidīsim ciemos ARSENĀLU!

2.aprīlī kino apmeklējums bez maksas. Vīnu veikalā būs iespējams iegādāties abonementus uz BERIMORA filmām no 8.-10.aprīlim.

Pagalmā notiekošajā zemnieku un amatnieku tirdziņā jau iecienītie un jauni lauku labumi, lauksaimniecības izstrādājumi, gardumi tūlītējai lietošanai, kā arī liels klāsts ar amatniecības izstrādājumiem, kas noderīgi gan mājai, gan dārzam, gan īpašu dāvanu meklētājiem.
Kalnciema ielas kvartāls ir Rīgas pilsētas daļa Kalnciema un Melnsila ielu krustojumā - viens no Rīgas koka arhitektūras «trim vaļiem», vārti no lidostas uz Rīgu. Ar regulārajiem un atraktīvajiem tirdziņiem, mūzikas pasākumiem un vīnu veikalu kvartāls pulcina gan lielus, gan mazus jau vairāku gadu garumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu