Berlīnē divi nepilngadīgie piekauj piecus policistus (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Prokura, CC BY-NC-SA 2.0

Berlīnē nepilngadīgu jauniešu grupa izturējusies aizvainojoši pret garāmbraucošu policijas ekipāžu. Kad likumsargi vēlējušies iegūt jauniešu datus, situācija eskalējusi un vairāki policisti nonākuši slimnīcā, ziņo vācu laikraksts «Die Welt».

Sestdienas vakarā Berlīnē garāmbraucošu policijas ekipāžu atkārtoti provocējusi desmit jauniešu grupa. Kad policija apstājusies pie jauniešiem, lai iegūtu viņu personas datus, lielākā daļa no viņiem aizbēgusi.

Likumsargiem izdevies aizturēt tikai kādu 14 gadus vecu zēnu un 13 gadus vecu meiteni. Aizturēšanas brīdī nepilngadīgais zēns «sācis sist uz visām pusēm, vienu no policistiem nogrūda zemē un sāka viņam spert.» Aizturētā meitene, savukārt, sākusi policistiem sist ar maisiņu, kurā atradusies stikla pudele.

Pēc incidenta pieciem policistiem bijusi nepieciešama medicīniskā palīdzība, trīs no viņiem darbu vairs nevarēja turpināt.

Pret aizturētajiem pusaudžiem ierosināts kriminālprocess par apvainojumu izteikšanu, pretošanos un miesas bojājumu nodarīšanu. Kriminālatbildība var tikt piemērota arī 13 gadus vecajai meitenei, laikrakstam pavēstīja policijas pārstāvis.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu