Bermuda salāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

6 ēdamakarotes olīveļļas
4 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa
sāls
2 daiviņas ķiploka
3 sarkanie sīpoli
400 g zaļo pākšu pupiņu
200 g Čedaras siera
pipari
pētersīļu zaļumi

Pagatavošana:

Eļļu, etiķi, maltus piparus, sāli, izspiestu ķiploku sajauc kopā. Sīpolus sagriež plānos pusapļos, aplej ar verdošu ūdeni, to tūlīt nolej, sīpolus noskalo ar aukstu ūdeni, kārtīgi notecina un piejauc mērcei.

Zaļās pupiņas novāra, kad tās gatavas, pārlej ar aukstu ūdeni, tad kārtīgi notecina. Gatavās pupiņas sajauc ar sīpolu un mērces maisījumu, sasmalcinātiem pētersīļiem un smalki sarīvētu sieru. Salātus jānogatavina vismaz 3 stundas, vislabāk sagatavot vakarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu