Bērnu ciematiem tiek dāvinātas 100 jaunas automašīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Chevrolet», viens no zināmākajiem auto zīmoliem pasaulē, ziedojis 100 automašīnas SOS Bērnu ciematiem visā Eiropā, tādējādi atzīmējot simtgades jubileju 2011. gadā, «Apollo» informēja Inga Oliņa, «Chevrolet» pārstāve Latvijā.

Deviņas no automašīnām palielinās SOS ciematu bērnu un darbinieku mobilitāti trijās Baltijas valstīs. Lai papildus atbalstītu «Chevrolet» iniciatīvu, Igaunijas, Latvijas un Lietuvas «Chevrolet» dīleri ir uzņēmušies bezmaksas auto uzturēšanu un remontu līdz auto būs nobraukuši 100 000 kilometru.

Pirmās no deviņām pilnīgi jaunām «Chevrolet» automašīnām, kuras tiks ziedotas SOS Bērnu ciematu organizācijām Baltijas valstīs, jau nogādātas Rīgas un Olaines SOS Bērnu ciematu Ģimenes stiprināšanas programmas pārstāvjiem. Tas notika svinīgā ceremonijā Rīgā. Savukārt pārējie auto tiks nodoti SOS Bērnu ciematiem Valmierā, Jelgavā un Rīgā līdz vasaras beigām.
Lielākā šī ziedojuma vērtība ir papildus iespēja palīdzēt vecākiem uzņemties atbildību un rūpes par saviem bērniem, lai bērni varētu augt tiem vispiemērotākajā vidē - savā ģimenē, un «Chevrolet» uzskata to par lielisku iespēju kā atzīmēt būtisku notikumu savā vēsturē - simtgades jubileju, kas tiks atzīmēta visa 2011. gada laikā.

«Mēs lepojamies par iespēju šādi atzīmēt mūsu uzņēmuma simtgadi. Ziedojot automašīnas lielākajai nevalstiskajai organizācijai, kura rūpējas par pamestiem bērniem vai bāreņiem, mēs ceram uzlabot ikdienas dzīves kvalitāti gan šiem bērniem, gan tiem, kas par viņiem rūpējas. Iniciatīvas sekmēšanai, «Chevrolet» zīmola izplatītāji SIA «Adam Auto» un SIA «Hansa Auto» apņemas veikt bezmaksas servisu līdz nobrauktiem 100 000 kilometriem,» norādījusi «Chevrolet» Baltijas reģiona mārketinga vadītāja Lena Murda (Lena Murd).

Pirmo automašīnu ziedošanas pasākums Baltijas valstīs sakritis ar Igaunijas un Lietuvas SOS Bērnu ciematu dzimšanas dienām, savukārt Latvijā, Valmierā, ciemata jubileja tiks svinēta augusta beigās.

Pirmajā projekta posmā tiks ziedoti divi «Chevrolet» Spark mazpilsētu automobiļi, kas ir ļoti viegli vadāmi un kompakti, vienlaikus apgādājot piecus pieaugušos ar ērtām sēdvietām. Ar dinamisku un efektīvu motoru jaunās automašīnas sniegs Rīgas un Olaines sociālajiem darbiniekiem iespēju dot lielāku un pilnīgāku atbalstu bērniem, kas dzīvo nabadzīgās un sociāli nelabvēlīgās ģimenēs. Šādi arī ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas tiks samazinātas līdz minimumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu