Bertānam 12 punkti un uzvara ACB līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bilbaobasket.biz

Latvijas basketbolists Dairis Bertāns šodien guva 12 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā, palīdzot «Bilbao Basket» komandai savā laukumā ar 78:68 (24:14, 19:20, 25:18, 10:16) pieveikt Sansebastjanas «Gipuzkoa Basket», tādējādi klubs izcīnīja otro panākumu turnīrā pēc kārtas. 

Bertāns laukumā pavadīja 25 minūtes un 23 sekundes, cīņu uzsākot no rezervistu soliņa. Latvietis grozā raidīja trīs no sešiem divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un trīs no pieciem soda metieniem.

Tāpat Bertāna rēķinā trīs atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena piezīme, pieci izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 15 efektivitātes koeficienta punkti.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik Kristapa Porziņģa pārstāvēta Seviljas «Cajasol» ar desmit uzvarām 20 spēlēs joprojām ieņem astoto vietu, bet «Bilbao Basket» ar deviņiem panākumiem 20 cīņās pakāpusies uz desmito pozīciju. Tikmēr sestdien debiju piedzīvojušā Kaspara Bērziņa pārstāvētā «Rio Natura Monbus» ar deviņām uzvarām 20 mačos noslīdējusi uz 11. pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu