Bertānam ar «Ventspili» 1+2 līgums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Basketbola klubs «Ventspils» noslēdzis līgumu ar Dairi Bertānu līdz nākamās sezonas beigām ar tiesībām to pagarināt vēl uz diviem gadiem, vēsta Ventspils kluba oficiālā mājaslapa.

Rīgas ASK kluba finansiālo problēmu dēļ Bertāns šosezon kļuva par vienu no komandas līderiem, taču nenokārtoto algas jautājumu dēļ Rīgas ASK šonedēļ tomēr izsniedza jaunajam basketbolistam brīvlaišanas vēstuli, un viņš pievienojās BK «Ventspils» komandai.

Jāpiebilst, ka Ventspilī Bertāns spēlēs kopā ar komandas biedriem no pagājušās vasaras U-20 izlases — Jāni Strēlnieku, Artūru Bērziņu un Kristapu Kanbergu, turklāt arī galvenais treneris ir bijušais U-20 izlases vadītājs Agris Galvanovskis.

Bertāns kopā ar komandu jau devies uz Tallinu, lai pēc iespējas ātrāk iekļautos kolektīvā. Iespējams, debiju BK «Ventspils» sastāvā Bertāns piedzīvos 19. marta spēlē pret «VEF Rīgas» komandu.

«Dairis neapšaubāmi būs labs papildinājums mūsu komandai, jo viņš, manuprāt, ir labs komandas spēlētājs ar labu metienu, labu caurgājienu un ir īsts cīnītājs!» uzskata Artūrs Bērziņš. «Dairis atbildīgā brīdī var uzņemties līdera lomu, un šādu spēlētāju mums komandā trūkst! Domāju, ka komandā Dairis iejutīsies labi, jo esam jau ar viņu kopā spēlējuši un zinām, ko viņš var un ko nevar! Ārpus basketbola laukuma viņš ir draudzīgs un atsaucīgs, un, ja vajadzēs, arī izpalīdzēs grūtā brīdī!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu