Bertānam četri punkti un zaudējums Malagā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns svētdien guva četrus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā, bet viņa pārstāvētā «Bilbao Basket» izbraukumā ar 74:109 (21:32, 23:21, 17:28, 13:28) piekāpās Malagas «Unicaja».

Bertāns laukumā pavadīja vien astoņas minūtes un četras sekundes, kuru laikā realizēja divus no trim divpunktu metieniem, tālmetienus un soda metienus mača gaitā neizpildot. Tāpat latvieša rēķina viena pārtverta piespēle, viena kļūda, trīs piezīmes un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums, kas deva vienu efektivitātes punktu.

Citā spēlē neveiksmi cieta 18 gadus vecā Rolanda Šmita pārstāvētā «Fuenlabrada» komanda, kas izbraukumā ar 62:75 (17:11, 15:29, 14:17, 16:18) zaudēja spēcīgajai «Valencia Basket», bet Šmits spēlei nebija pieteikts.

Čempionāta kopvērtējumā Kristapa Porziņģa pārstāvētā Seviljas «Cajasol» komanda ar 14 uzvarām 27 spēlēs ieņem devīto vietu. Tikmēr desmit panākumus izcīnījusi Kaspara Bērziņa pārstāvētā «Rio Natura Monbus», kā arī «Bilbao Basket» un «Fuenlabrada», kopvērtējumā ieņemot attiecīgi 11., 12. un 14. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu