Bertāns: viņi spēlēja rupji, man ātrāk nervi neizturēja

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Latvijas U-19 izlases basketbolists Dāvis Bertāns pēc uzvaras pār Taivānu sacīja, ka bijusi smaga spēle.

Bertānam 13 punkti un septiņas atlēkušās bumbas, bet arī piecas piezīmes. Tiesa gan, jaunais spēlētājs visu maču tika cītīgi pieskatīts no pretinieku puses un arī nedaudz provocēts uz asumiem. Bija epizodes mačā, kurās pret latvieti spēlēja uz pārkapuma robežas, bet piezīme nesekoja, savukārt Dāvis atbildēja ar pretdarbību, ko acīgi pamanīja soģi.

«Taivāna spēlēja agresīvi, brīžiem bija grūti izturēt viņu spiedienu. Var teikt, ka viņi spēlēja rupji, bet man laikam nervi neizturēja ātrāk,» norādīja spēlētājs, kurš laukumu atstāja ar piecām piezīmēm. «Rupjības bija arī no manas puses, taču nedabūju diskvalificējošo piezīmi un neiegāzu komandu. Spēlējām kā komanda un jāuzsver tas, ka mums tomēr bija auguma pārsvars,» pēc mača «Apollo» atzina Bertāns.

«Nākamie pretinieki - Austrālija un Argentīna - ir labas komandas. Šodien vēl nedaudz varam papriecāties par uzvaru, bet jau pavisam drīz jāsāk gatavoties un domāt par nākamo spēli,» uzsver Bertāns.

Tikmēr Artūrs Brēmers norādīja, ka Taivānas komanda nav īpaši pārsteigusi: «Viņi bija maza auguma, taču ātri. Par tiesnešiem runājot - katrs bija no savas valsts [Mozambika, ASV un Kanāda - M.L.] un neviens nebija no Eiropas. Zālē bija liels karstums, visu laiku jāņem dvielis un jāslauka rokas, un seja,» uzsvēra saspēles vadītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu