Bērziņam un Miledžam 18 punkti, «VEF Rīga» uzvar BK «Astana»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

VTB Vienotās basketbola līgas turnīra A apakšgrupas spēlē šodien «VEF Rīga» savā laukumā tikās ar Kazahstānas komandu BK «Astana».

Uzvaru ar rezultātu 84:62  izcīnīja «VEF Rīga» komanda, kuras rindās šodien debitēja 21 gadu vecais igauņu basketbolists Sīms-Sanders Vene,

Jau mača sākumā laukuma saimnieki ieguva dažu punktu pārsvaru un to noturēja arī pēc pirmajām desmit minūtēm, kad bija vadībā ar +11 (25:14). Otrajā ceturtdaļā «VEF Rīga» saglabāja pārsvaru, kurš turējās 10-12 punktu robežās un pēc pirmā puslaika rezultāts bija 43:35

Trešās ceturtdaļas vidū «rīdzinieku» pārsvars bija 13 punkti (52:39), bet, ejot mazajā pārtraukumā, mājinieki atradās vadībā ar 65:47. Pēdējās desmit minūtēs «VEF Rīga» savu pārsvaru pat palielināja un, skanot beigu signālam, laukuma saimnieki svinēja uzvaru ar 84:62.

Uzvarētājiem rezultatīvākie ar 18 punktiem bija Kērtiss Miledžs un Kaspars Bērziņš, kura kontā arī astoņas atlekušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles, savukārt Vene debitēja ar astoņiem punktiem un piecām piezīmēm.

Nākamo spēli VTB Vienotajā līgā «VEF Rīga» aizvadīs nākamo sestdien, kad savā laukumā uzņems Krievijas komandu Samāras «Krasnije kriļja».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu