«bet bet» piedāvā mīlas dziesmu «Es tevi nemīlu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupa «bet bet», kura ar Latvijas koncertu sēriju martā atzīmēs savu 20.jubileju, svētā Valentīna dienā visiem mīlas pārņemtajiem prātiem Latvijā dāvina vienu no savām visizjustākajām mīlas dziesmām [s:37206].

«bet bet» – «Tā jums būs kā vēsa ūdens šalts jūsu sakarsušajām sirdīm. Esiet reāli.« 

Šī ir grupas, savulaik, otra ierakstītā dziesma un stāsta par divu jauniešu sarežģītajiem mīlestības labirintiem, kad sirds saka vienu, bet prāts kaut ko citu. Ej, nu, tiec gudrs.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Guntars Račs. Dziesmas ieraksts tapis Siguldas ierakstu studijā, sadarbībā ar producentu Gintu Solu. Darbs studijā noritēja ļoti ātri, jo šoreiz tika nolemts dziesmu ierakstīt tieši tā, kā tā skanēs grupas jubilejas koncertos, bez liekiem izskaistinājumiem un efektiem, kurus pēc tam koncertā būtu grūti atkārtot.

«bet bet» - «Tas skan tieši tā, kā tas skanēs mūsu jubilejas koncertos. Ja patīk, nebūsiet vīlušies, kad atnāksiet uz koncertu, bet ja nepatīk, tad mums tāpat nav pa ceļam. Mums pašiem šķiet, ka mums skan dabīgāk kā Labvēlīgajam tipam, kas ir pārāk aizrāvušies ar studijas producēšanas iespējām un pēc tam koncertos to ar grūtībām atkārto.  Savos jubilejas koncertos plānojam būt tādi, kādi esam bijuši visus šos 20 gadus, bet netrūks arī dažu muzikālu pārsteigumu. Šobrīd intensīvi mēģinām un pašiem jau kļūst interesanti.»

Grupas sastāvā nemainīgi muzicē Zigfrīds Muktupāvels ( balss, ģitāra, taustiņi), Guntars Račs (bungas, balss), Uģis Tirzītis (ģitāra, balss) un kopš 2008.gada arī Andris Alviķis (bass, balss).

Koncertu sērija notiks sekojošās vietās:

  • Valmieras kultūras centrs – 4.marts
  • Ventspils teātra nams «Jūras vārti» – 5.marts
  • Rīgas kongresu nams – 10.marts
  • Jelgavas kultūras nams – 20.marts
  • Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāle – 26.marts

Biļetes «Biļešu paradīzes kasēs» un internetā «bilesuparadize.lv ».

Vēl pirms tam grupa uzstāsies «Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas» ceremonijā, 22. februārī, Latvijas Nacionālajā Teātrī.

Pērnā gada nogalē grupa laida klajā savu labāko dziesmu izlasi «20 labākās dziesmas», kas būs pieejama arī koncertu vietās un šobrīd ir viens no sezonas pieprasītākajiem kompānijas «Mikrofona ieraksti» izdevumiem.

Dziesmas Mp3 lejupielādējams portālā «Doremi.lv». Pielikumā dziesmas Mp3 112.kbps kvalitātē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu