Bezceļu braucēji pulcēsies Alūksnē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē notiks gada lielākais un krāšņākais pasākums Latvijas 4x4 dzīvē. Latvijas Trofi reidu čempionāta 5.posms un vienlaicīgi NEZ čempionāta 1.posms, portālu «Apollo» informēja LAF Trofi reidu komisijas vadītājs Indulis Vīdušs.

Tas nozīmē, ka pasākums pulcēs ne tikai pašmāju labākos bezceļu braucējus, bet arī sportistus no tuvākajām un tālākajām ārzemēm – Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Polijas un Čehijas, ar kopējo dalībnieku skaitu – vairāk kā 90 ekipāžas!

Ziemeļvalstu čempionāta skaistās medaļas nedod miera arī visu iespējamo Eiropas un Krievijas uzvarēto sacensību čempioniem un veterāniem, tāpēc dalībnieku rindās redzēsim daudzas izcilas bezceļa leģendas. Tādu vienreizēju iespēju vienkārši nedrīkst palaist garām! Paralēli sporta džipu cīņām, kā jau pierasts, savus spēkus dažādās neceļa braukšanas disciplīnās varēs izmēģināt katrs pilnpiedziņas spēkrata īpašnieks, jo paralēli risināsies arī Trofi reidu tūrisma kausa un «Dubļu ērgļa» titula izcīņa, kā arī Stiga Trophy 2013 ietvaros pirmo reizi Latvijā norisināsies smago bezceļa auto sacensības! Tur būs ko redzēt!

Stiga Trophy 2013 sacensības notiks Alūksnes pilsētas svētku ietvaros ar grandiozu parādes braucienu un sacensību atklāšanu Alūksnes pilsētā. Piektdien - 2.augustā sportisti mērosies spēkiem skatītājiem ērti pieejamās pilsētas nomalē ierīkotās bezceļu trasēs - Rūpniecības ielas apkārtnē. Pilsētas posms tiek organizēts ar Alūksnes novada domes atbalstu un piektdien skatītājiem ieeja bezmaksas!

Sestdien un svētdien darbība pārcelsies uz Apes novada Trapenes apkārtni atpūtas bāzi «Luksti», arī tur skatītājiem būs iespēja visu dienu vērot aizraujošas cīņas dažādās trasēs, garantējot elpu aizraujošus mirkļus līdz pat pēdējai sacensību minūtei.

Ja jums liekas, ka auto līdz logiem ūdenī vai dubļos, vai auto apgāzies uz sāniem, nozīmē priekšlaicīgu finišu, tad ziniet – Trofi reidos šajās situācijās īstā cīņa tikai sākas! Neviens nejautā, vai tas vispār ir izdarāms, vienīgais jautājums - kurš to spēs ātrāk par citiem! Ja jums liekas, ka ilgstoši cīnoties ar upju brasliem un visām citām vietām, kur saprātīgi traktoristi brauc apkārt ar lielu līkumu, dalībnieku uzrādītajiem rezultātiem vajadzētu būt ļoti atšķirīgiem, tad ziniet – līderi sacensību izskaņā savā starpā dala sekundes! Tāpēc bezkompromisa cīņas risinās no pirmā līdz pēdējam metram.

Jāatzīmē arī, ka sestdienas vakarā jau pieminētajā atpūtas bāzē «Luksti» notiks īpaša bezceļu aktivitāte sacensību skatītājiem – dubļu skrējiena sacensības! Trofi reidu auto «sagatavotajās» dubļu trasēs vienotā skrējienā ar mērķi būt ātrākajam - dosies vairāk kā simts dalībnieki sieviešu un vīriešu ieskaites grupās!

Stiga Trophy tiek rīkots kā bezceļu festivāls, kurā apmeklētājiem būs iespēja aizraujoši pavadīt nedēļas nogali, piedalīties interesantos konkursos un aktivitātēs, baudīt iecienītos dzērienus un ēdienus, klausīties labu mūziku DJ izpildījumā un izjust īstu bezceļa svētku atmosfēru! Protams, paralēli tam – nezūdošs sacensību gars, ātrums un adrenalīns ekstrēmās bezceļu trasēs, iespēja tikties ar sportistiem, foto un autogrāfi, skaistas meitenes, apbalvošanas ceremonijas, loterijas un uguņošana!

www.stigatrophy.lv.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu