Bezmaksas vieslekcijas par klientu apmierinātību un uzņēmuma peļņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības fakultātes lektore Iveta Upīte aicina uz bezmaksas vieslekcijām «Kā sasaistīt klientu apmierinātību ar uzņēmuma peļņas līmeni» Jēkabpils, Liepājas, Bauskas, Talsu un Cēsu iedzīvotājus, portālu «Apollo» informēja Līga Beināre, Biznesa augstskolas «Turība» Sabiedrisko attiecību vadītāja.

Iveta Upīte lekcijās stāstīs par piecām būtiskām tēmām:

1. Mijattiecību veidošana. Pārdošanas panākumi un ilgstošas uzņēmējdarbības attīstība balstās tikai uz uzņēmuma attiecībām ar pircēju,- kā cilvēki saprotas un savstarpēji mijiedarbojas. Pircējs grib, lai viņu apkalpo ar aizrautību. Aizrautīga pieeja ir lipīga, un uzņēmuma aizrautība attiecībā uz pircējiem tiks atmaksāta ar viņu aizrautību attiecībā uz uzņēmumu.

2. CRM iespējas attiecību veidošanā. Attiecību veidošana ar klientiem jau gadiem ir bijusi viena no svarīgākajām katrā uzņēmumā, taču, informācijas iegūšanai, apmaiņai un izplatīšanai kļūstot vienkāršākai, samazinās klientu lojalitāte.

3. Biznesa mērķu un klientu vēlmju vienotība. Katra uzņēmuma mērķis ir vienkāršā un saprotamā valodā sniegt klientiem profesionālas konsultācijas par savu piedāvāto preci, izskaidrot tirgus smalkākās nianses un piedāvāt labākos un piemērotākos risinājumus. Precīzi un individuāli izvērtēt un konsultēt katra klienta vēlmes un nepieciešamības, piemeklēt klientam piemērotāko risinājumu.

4. One-to-one mārketings. Lai nodibinātu darījuma attiecības ar pircējiem, ir pilnībā jāizprot viņu pirkšanas procesa uzbūve, kā arī uzņēmumu un individuālo darbinieku-pircēju uzvedība.

5. Darījuma sarunu kultūra. Attiecības nevar sākties, kamēr nerunā ar pareizo cilvēku un nenodod viņam īsto vēstījumu.

Lekcijas notiks katras pilsētas Biznesa augstskolas Turība filiāles telpās.
Liepājā, Rīgas ielā 50, 23. februārī plkst.14.00
Bauskā, Uzvaras ielā 10, 10.martā plkst.14.00
Cēsīs, L.Paegles ielā 1, 11.martā plkst.14.00
Talsos, Brīvības ielā 29, 18.martā plkst.14.00
Jēkabpilī, Pasta ielā 1, 25.martā plkst.14.00
Aicinām uz Ivetas Upītes vieslekcijām visus interesentu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu