Biatlonists Piksons SEB MTB sacensībās lauzis abas rokas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Viens no Latvijas labākajiem biatlonistiem Edgars Piksons svētdien notikušajās SEB MTB riteņbraukšanas sacensībās lauzis abas rokas, aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) Sporta un zinātnes nodaļas vadītāja Marita Vilciņa.

«Pēc kritiena viņš šķembaini lauzis abu roku apakšdelmus, un rīt tiks veikta operācija,» atklāja Vilciņa. «Pēc tās arī kļūs zināms, cik viss ir nopietni un cik ilga būs rehabilitācija.»

Jāpiebilst, ka aizvadītajās sacensībās Piksons startēja tautas klasē.

Piksons par sevi skaļi lika runāt 2011. gada pasaules čempionātā, kur viņš pārsteidzoši izcīnīja astoto vietu desmit kilometru sprintā, tad ieņēma 20. vietu 12,5 kilometru iedzīšanā, bet 20 kilometru sacensībās finišēja 38. pozīcijā. Pēc tam Piksons veica pirmo posmu Latvijas izlasē 4x7,5 kilometru stafetē, savu posmu beidzot sestajā vietā, bet 15 kilometru distancē ar masu startu Piksons ieņēma 21. pozīciju.

Pagājušajā sezonā Piksons tik veiksmīgi vairs nestartēja un Pasaules kausa kopvērtējumā palika bez punktiem. Pavasarī Piksons zaudēja vietu LOV A sastāvā un pirms 2012./2013. gada ziemas sezonas tika iekļauts B sastāvā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu