Biedējoša izskata vīrietis izskauž vardarbību skolās par 6500 dolāru dienā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Bijušais tetovētājs, kurš likumīgi nomainījis vārdu uz «Scary Guy» («Šausmīgais puisis»), izmanto biedējošo ārieni, lai izskaustu vardarbību skolēnu vidū.

Vīrietis, kura agrākais vārds ir Ērls Kaufmans, kļuvis par pieprasītu «emocionālās vardarbības novēršanas guru». Saskaņā ar «Scary Guy» mājaslapā publicēto informāciju, viņa mērķis ir «pilnīga naida, vardarbības un aizspriedumu novēršana visā pasaulē».

58 gadus vecais vīrietis nomainīja vārdu 1998.gadā, kad 85 procentus viņa ķermeņa klāja tetovējumi, liecina noziedzībai un policijas darbam veltītā mājaslapa «The Smoking Gun».

«Scary Guy» uzstāšanās skolā izmaksā līdz pat 6500 dolāriem (3425 latiem), ziņo amerikāņu televīzijas kanāls CNN. To laikā vīrietis «izvemj ābolus, vaid un berzē savu tetovēto vēderu, kā arī izsmej īsāko pamatskolas audzēkni, plikpauraino sporta skolotāju un «nūģi ratiņkrēslā»». Viņš paskaidro, ka parāda tipiskus emocionālas vardarbības piemērus, lai liktu skatītājiem apzināties problēmu.

«Jūs staigājat pa šo pasauli, radot naidu un dusmas, nelāgi izturoties. Un tas jums sekos, lai kur jūs ietu,» skolēniem izskaidro «Scary Guy».

Vīrietis apgalvo, ka uzstājies 19 ASV štatos, turklāt bieži saņem uzaicinājumus runāt ar skolēniem citās valstīs. «Bērniem viņš patīk, un arī skolu darbinieki to novērtē,» pauda CNN.

Tomēr Kerijs Džantanens, kurš vada skolu Hermantaunā, Minesotas štatā, vīrieti vairs neaicinās uzstāties pamatskolas audzēkņu priekšā. Viņš atceras, kā «Scary Guy», cenšoties parādīt rokasspiedienu un apskaušanās pozitīvo dabu, devis roku kādam skolēnam un visas pusaugu vecuma klases priekšā pajokojis, ka tas esot labākais sekss, kāds viņam šodien bijis.

CNN sižetā vīrietis atzina, ka nav pilnībā maksājis nodokļus jau septiņus gadus, tāpēc viņa labdarības iestāde «KidsVisionHeart» zaudējusi bezpeļņas organizācijas statusu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu