Biedriņam deviņas atlēkušās bumbas, «Warriors» pārliecinoša uzvara

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NBA regulārās sezonas spēlē šorīt otro uzvaru pēc kārtas svinēja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas «Warriors» komanda.

«Warriors» basketbolisti savā laukumā ar 119:101 pārliecinoši apspēlēja Jūtas «Jazz» komandu, bet Biedriņš laukumā pavadīja ilgāko laiku šajā sezonā - gandrīz 28 minūtes, punktus neguva (2p. - 0/3), tomēr izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu un pārtvēra vienu bumbu, kā arī nopelnīja divas piezīmes.

Jāpiebilst, ka pēc pirmā puslaika «Warriors» bija tikai divu punktu pārsvars (48:46), taču otro puslaika mājinieki uzvarēja ar 71:55.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 33 punktiem bija Monta Eliss, 29 punktus un 12 rezultatīvas piespēles pievienoja Stīvens Karijs, bet 23 punkti un 14 atlēkušās bumbas bija Deivida Lī kontā. «Jazz» labā 21 punktu guva Gordons Heivords, bet pa 19 punktiem sakrāja Els Džefersons un Džošs Hovards.

«Warriors» komanda ar astoņām uzvarām 20 mačos pašlaik ieņem 12. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu