Biedriņam divi punkti, «Warriors» sagrāve pret «Bucks»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts NBA regulārās sezonas mačā zaudējumu piedzīvoja Goldensteitas «Warriors» komanda, kurā spēlē arī latviešu basketbolists Andris Biedriņš

«Warriors» savā laukumā ar 98:120 atzina Milvoki «Bucks» komandai, bet Biedriņš laukumā devās pamatsastāvā un nepilnu 11 minūšu laikā guva divus punktus (2p. - 1/1), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva divas rezultatīvas piespēles un nopelnīja vienu piezīmi.

Laukuma saimnieku rindās ar 22 punktiem izcēlās Deivids Lī, bet 19 punktus pievienoja Klejs Tompsons. «Bucks» komandā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Maiks Danlīvijs, 22 punktus sakrāja Luks Mbā a Mute, bet 18 punkti bija bijušā «Warriors» līdera Montas Elisa kontā.

Atgādinām, ka šonedēļ «Warriors» aizmainīja uz Milvoki komandu Elisu, Ekpi Judo un Kvami Braunu, pretī saņemot Endrjū Bogutu, kurš traumas dēļ šosezon varētu vairs nespēlēt, un Stīvenu Džeksonu, kurš jau ticis aizmainīts uz Sanantonio «Spurs», pretī saņemot Ričardu Džefersonu.

Rietumu konferences kopvērtējumā «Warriors» komanda ar 18 uzvarām 41 spēlē joprojām ieņem 13. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu