Biedriņš nedosies «Jazz» izbraukuma spēļu tūrē (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vienīgais latvietis Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Andris Biedriņš savainojuma dēļ nedosies kopā ar Jūtas «Jazz» komandu tās izbraukuma tūrē, vēsta klubs.

Kā zināms, Biedriņš oktobra beigās kārtējo reizi karjerā savainoja kreisās kājas potīti, kas viņam liedzis doties laukumā visos trīs šīs sezonas mačos.

Taču nu zināms, ka latvietis ar «Jazz» komandu nedosies izbraukumā, kas sāksies otrdien, kad Jūtas klubs Bruklinā tiksies ar vietējo «Nets». Turpinājumā šajā izbraukuma sērijā «Jazz» sagaidīs spēkošanās ar Bostonas «Celtics», Čikāgas «Bulls» un Toronto «Raptors».

Kā ziņots, Biedriņš šovasar no Goldensteitas «Warriors» tika aizmainīts uz «Jazz», ar kuru viņu saista atlikušais līguma gads. Latvietis šajā sezonā nopelnīs deviņus miljonus dolāru (4,67 miljonus latu).

Pagājušā sezona Biedriņam bija sliktākā viņa deviņus gadus ilgajā NBA karjerā. «Warriors» rindās latvietis aizvadīja 53 regulārā čempionāta spēles, kurās vidēji mačā guva 0,5 punktus un izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas. Salīdzinājumam - 2008./2009. gada sezonā Biedriņš vidēji spēlē guva 11,9 punktus un izcīnīja 11,2 atlēkušās bumbas.

«Jazz» komanda šobrīd ar trīs spēlēs piedzīvotiem trim zaudējumiem atrodas Rietumu konferences pēdējā, 15. vietā.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu