Biezais: Tagad jau šķiet, ka KHL līmenis nav nekas traks (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jaunajam latviešu uzbrucējam Elvijam Biezajam ir patīkamas sajūtas, ka viņam dod iespēju uzspēlēt Rīgas «Dinamo» komandā, sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja hokejists.

Kā ziņots, Rīgas «Dinamo» savās mājās notiekošā tradicionālā «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausa izcīņas finālspēlē trešdien ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) uzvarēja Miķeļa Rēdliha pārstāvēto atjaunoto KHL komandu Jaroslavļas «Lokomotiv», bet pirmos vārtus šajā mačā guva Biezais.

«Sajūtas ir patīkamas, ka man dod iespēju uzspēlēt «Dinamo» un censties nostiprināties,» aģentūrai LETA pastāstīja Biezais. «Treniņus sākām vēl pirms Valmieras treniņnometnes - jaunie spēlētāji, kuriem nav līguma, aizvadīja 3-4 spēles, un tad tika atlasīti labākie, kuri brauca uz lielo treniņnometni.»

Šie Biezajam bija otrie gūtie vārti Rīgas «Dinamo» sastāvā. «Lielajā komandā jūtos labi un esmu apmierināts. Vienkārši skrēju uz vārtiem, ripa atleca pirms manis, un darīju visu, lai to dabūtu vārtos,» atcerējās Biezais.

«Vasaras sākumā domāju, ka būšu Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandā HK «Rīga». Domāju, ka man būs iespēja aizbraukt uz nometni, bet par spēlēšanu necerēju,» izteicās Biezais. «No sākuma bija grūti, bet ar pāris spēlēm iegājos, un tagad jau liekas, ka KHL līmenis nav nekas traks

Aizvadītajā sezonā 21 gadu vecais Biezais «Rīgas» komandas sastāvā piedalījās 36 MHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva 13 vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles, bet piecos Harlamova kausa izcīņas mačos viņa rēķinā bija trīs piespēles.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu