Nepieciešams:
125g biezpiena
200g miltu
150g sviesta
100g kokosriekstu skaidiņu
1 ola
100g cukura
1 ēdamkarote skāba krējuma
1 tējkarote cepampulvera
Biezpiena keksiņi
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pagatavošana:
25g auksta sviesta sarīvē uz rīves, pieliek 25g cukura un 50g miltu, sajauc drumstalas.
Atlikušo sviestu sarīvē uz rīves un sajauc kopā ar pērējām sastāvdaļām. Mīklu liek keksa formiņās tā, lai tā aizņemtu 2/3 no formiņas tilpuma, keksu pārkaisa ar drumstalām, cep 180 grādos 20 minūtes. Lai labi garšo!