Biezpiena radziņi ar ievārījumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

2 olas
200g cukura
30g cepampulvera
500g biezpiena
200 ml augu eļļas vai kausēta sviesta
700g miltu
ievārījums
ola pārziešanai

Pagatavošana:

Olas samaisa ar cukuru, pieliek augu eļļu, biezpienu, cepampulveri un miltus. Samīca mīklu, liek uz stundu ledusskapī. Mīklu sadala četrās daļās. Katru daļu izrullē plānā aplī, mīklas apli sagriež astoņās daļās, lai veidotos astoņi trīsstūrīši. Uz trīsstūra platā gala liek tējkaroti ievārījuma. Radziņus sarullē, sākot no platākā gala. Rullējot radziņus, mīklas platākās malas uzlieciet virsū ievārījumam, lai tas cepoties neiztek. Radziņus pārsmērē ar olu, cep 180 grādos 25 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu