Biezpienkūka «Kārums»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

[s:36563]

Nepieciešams:

500g biezpiena
4 olas
100g sviesta
200g cepumu
1 glāze cukura
paciņa vaniļas cukura
2 ēdamkarotes miltu
100g melnās šokolādes
3 ēdamkarotes ūdens
2 ēdamkarotes sviesta
2 ēdamkarotes pūdercukura

Pagatavošana:

Sasmalcinātus cepumus sajauc ar mīkstu sviestu. Cepamtrauku izklāj ar ietaukotu cepampapīru. Cepumus izliek pa visu trauku.

Biezpienu ar olu dzeltenumiem, vaniļas cukuru, miltiem un cukuru sastrādā masā, beigās iecilā saputotus olu baltumus. Masu liek uz cepumu kārtas, nolīdzina. Cep 170 grādos, līdz virsiņa brūna.

Ūdeni sasilda, pieliek šokolādi, sviestu un pūdercukuru, kausē ūdens peldē. Gatavo biezpienmaizi pārlej ar glazūru, atdzesē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu